Tussen Schoolse Ateliers

Atelier

Zumba

Fit & Joy Zumba steps: Het is fun, het is anders, het is Zumba voor kinderen en volwassenen. In de Zumba lessen combineren we Latin muziek met te gekke dansbewegingen.

Kinderen houden nu eenmaal van bewegen en dansen. Zij leren op een leuke manier de basispassen. De lessen zijn gebaseerd op dezelfde principes als Zumba voor volwassenen, maar worden op een speelse manier gegeven. Is juist door dat speelse karakter de perfect dans workout voor kinderen. Ze hebben plezier en zijn niet meer weg van de dansvloer weg te slaan. Door de tv en videospelletjes zitten kinderen veel stil en krijgen ze veel te weinig beweging. Maar met Zumba komt hier eindelijk wat verandering in. Degene die lesgeeft staat ervoor en doet mee, zo hoef je niet alles uit je hoofd te weten, maar kun je gewoon nadoen. Je kunt altijd lekker meedoen.

man
De docent

Over Ranny Lee Joy ( Joilson Lima da Silva).

Ik ben Braziliaans, genaturaliseerd Nederlander. Ik volgde de opleiding tot danser en dansdocent aan de School of Dance, Federal University of Bahia, gespecialiseerd in Afro-Brazilian Dance en moderne dans.

Maakte eerder deel uit van The Lion King als danser, dance captain en fight captain in Nederland (2004-2007), Frankrijk (2008-2010), Singapore (2011), maakte deel uit van de Hurricane Tour van Hans Klok (2010) en The Lion King Nederland (2019).

Was solodanser bij het Ballet Folclórico of Bahia. Werkte met verschillende Braziliaanse artiesten als Daniela Mercury, Motumbá, Parangolé, Araketu en Olodum. Daarnaast met verschillende internationale artiesten als Julio Iglesias en Michael Jackson. Geef sinds 2012 les in Afro-Brazilian dance, Samba Reggae, Samba en Zumba ( voor kinderen en volwassenen) In verschillende delen van Europa en Amerika.