Atelier

Xplore freerunning

Freerunning is een urban sport waarbij beoefenaars obstakels overwinnen en op een efficiënte of creatieve manier door de omgeving bewegen. Denk hierbij aan balanceren, verre sprongen en salto’s.
Een echte freerunner heeft volledige controle over lichaam en geest, kent zijn of haar eigen grenzen en helpt anderen vooruit.

In de lessen van Xplore Freerunning oefen je in een veilige leeromgeving onder begeleiding van professionele trainers. Je ontdekt je eigen mogelijkheden, vergroot je zelfvertrouwen en leert de coolste moves!

Xplore freerunning 

Door Blitse Blogger Claartje

Hou jij van freerunnen dan is xplore freerunning wel iets voor jou. Coole sprongen leren, weet je bijvoorbeeld wat een speedstep is waarschijnlijk niet. Dat is een freerunsprong om ergens overheen te komen. De docent heet Danilo. En ik vroeg aan een andere meester Sep die freerunles geeft aan de iets jongere kinderen, wat hij zo leuk vindt om kinderen les te geven. Hij zei dat kinderen orgineel zijn en ze zijn enthousiast! Als je eerst bij ons op school binnenles in de gymzaal krijgt kan je het misschien het later gebruiken voor buiten.

Danilo Kooistra
De docent

Danilo Kooistra begeleidt dit atelier op vrijdag, Sepp op maandag.

 Check de website van XPLORE voor meer informatie over Freerunning. ↓