Atelier

Tekenen is leuker dan rekenen

Experimenteer met bijzondere tekenmaterialen, leer nieuwe kunstenaars kennen en laat je verbeeldingskracht spreken tijdens Tekenen is leuker dan rekenen.

Elke week werken we aan een nieuwe opdracht waarbij verschillende onderwerpen en technieken aan bod komen: heb je weleens getekend met ijzerdraad of in een kleitablet? Hoe ziet jouw perfecte stad eruit? En heb je weleens gehoord van de kunstenaar Panamarenko?

En bij alle opdrachten geldt: experimenteren, onderzoeken en met plezier tekenen is belangrijker is dan het eindresultaat.

man
De docent

Mijn naam is Annelinde en ik werk als beeldend kunstenaar en kunstvakdocent. Tekenen is wat ik het liefste doe. Maar daarnaast werk ik ook met zelfgemaakt papier. Op het moment experimenteer ik met het maken van papier van verschillende planten uit de stad.

Onder de noemer Het Tekenlab organiseer ik allerlei tekenactiviteiten op verschillende plekken in Amsterdam, om meer mensen enthousiast te maken voor tekenen. Want tekenen is de perfecte manier om uitdrukking te geven aan een gedachte, een idee of een observatie. ↓