We zijn alweer naar het einde van het jaar toe aan het werken en daarbij hoort ook het laatste blok van de Tussenschoolse Activiteiten. Afgelopen blok was wederom een succes. Veel kinderen werden ingedeeld bij activiteiten van de eerste keus omdat er weliswaar iets minder activiteiten waren, maar er per activiteit meer plekken waren.

In het laatste blok van dit jaar weer behouden we enkele activiteiten, we krijgen er weer nieuwe bij en sommige activiteiten slaan een blok over. Zo moeten we “Go” en “Versier je wereld” missen, maar krijgen we er Theaterdans voor jongens, razende reporters, groene vingers, het Leo Filmhuis en nog meer andere voor terug.

Naast veranderende activiteiten hebben we inmiddels ook afscheid moeten nemen van Bouwien, één van de dragende krachten van de TSA. Gelukkig heeft de waarnemend directeur, Audrey, de TSA hoog op de agenda staan. Dit heeft er mede voor gezorgd dat er weer andere aanbieders zijn.

Eind van dit jaar volgt er weer een tevredenheidsonderzoek. Zo proberen we ook volgend jaar de TSA weer zo goed mogelijk aan te laten sluiten bij ieders wensen. Veel plezier met het uitzoeken van de activiteiten.

Hartelijke groet,
Het team van de Leonardo